Aanbod

Bij Oerpunt bieden we verschillende activiteiten aan, individueel of in groepsverband.

-Sound-healing of klankschaalmassage

Een soundhealing moet je vooral ervaren, ondergaan. Het geluid voelen, door laten dringen in je hoofd, je lichaam, je hart. Terug naar je oorsprong, je oerpunt, diep verscholen in jezelf.

Wij werken met de kracht van geluid, door de trilling worden blokkades doorbroken en kan energie weer stromen. Op een sound-healing avond maken we gebruik van klankschalen, drums, zang, fluit, en diverse instrumenten. Iedere avond is bij ons weer anders, wij werken intuïtief, laten alles ontstaan, afhankelijk waar mensen behoefte aan hebben.

-De soundhealing wordt gegeven in groepjes van max 5 personen, bijdrage 20 euro, zie de agenda voor de data.

-Een individuele soundhealing of klankschalenmassage is ook mogelijk, bijdrage 45 euro per uur, inclusief kopje thee na afloop.


-Ademcirkels/ademsessie

Ontdek de kracht van verbonden ademen bij onze ademcirkels, of kom langs voor een individuele ademsessie. Op de aparte pagina Ademwerk vindt u hier uitgebreide informatie over.-Drumcirkels

Met een groep mensen samen komen en spelen, verbinding maken. We spelen op sjamanendrums, muzikale ervaring is niet nodig. Vanuit een intentie laten we het geluid ontstaan, de energie stromen, totdat het langzaam weer uitdooft.
Drums zijn aanwezig, een eigen drum meenemen mag natuurlijk ook!

Kijk in de agenda voor de data, bijdrage 15 euro per avond.

-Vrouwencirkel

Samen komen met een klein clubje vrouwen, een avond met muziek, gesprek, meditatie, sharing, kaarten. Waar je jezelf mag laten zien zoals je bent, waar naar je geluisterd wordt. Een avond om even te ontspannen en verbinding aan te gaan met anderen. Vanaf woensdag 10 april, om de week, kijk even in de agenda voor de volgende data.

Bijdrage 15 euro per keer, inclusief thee met iets lekkers. 

-Korte cursus Stemexpressie
In vier avonden gaan we spelen met je stem, wordt je uit je comfortzone getrokken, en leer je meer over jezelf. We werken met een kleine groep (max. 6 personen) zodat er genoeg tijd en aandacht voor iedereen is. We maken een reis door je verleden naar het hier en nu, op een ontspannen manier. Alles wat er is, mag er zijn. Een avond waar je kan lachen, huilen en vooral jezelf en de ander ontmoeten.      De cursus bestaat uit vier maandagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Data: 15 april - 29 april - 13 mei - 27 mei
Bijdrage voor de totale cursus 75,- euro, inclusief een kopje thee., aanmelden via het contactformulier, of mail naar info@oerpunt.nl
Alle avonden eindigen uiterlijk om 22.00 uur, parkeren is gratis.
Voor iedere avond zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

-Workshop Dromenvanger maken

Maak nu zelf een unieke dromenvanger in jouw stijl, jouw kleuren! Tijdens deze workshop maak je een dromenvanger met een ring van 30 cm, je leert het web maken, de kralen en veren verwerken, tot een compleet geheel. Volop keuze uit materialen in verschillende kleuren, je mag ook zelf iets meenemen als je dat er in wilt verwerken. De middag begint om 13.00 uur, en eindigt om 17.00 uur. 

We werken in een klein groepje, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

Bijdrage is 37,50 per persoon, inclusief alle materialen en koffie of thee met iets lekkers. 
E-mailen
Map
Info