Aanbod


-Soundhealing

Een klankconcert moet je vooral ervaren, ondergaan. Het geluid voelen, door laten dringen in je hoofd, je lichaam, je hart. Terug naar je oorsprong, je oerpunt, diep verscholen in jezelf.

Wij werken met de kracht van geluid, door de trilling worden blokkades doorbroken en kan energie weer stromen. Bij een Klankconcert maken we gebruik van klankschalen, drums, zang, fluit, en diverse instrumenten. Iedere avond is bij ons weer anders, wij werken intuïtief, laten alles ontstaan, afhankelijk waar mensen behoefte aan hebben.

-Klankmassage

Een klankmassage brengt weer balans in je lichaam, meer verbinding tussen lichaam en
geest. Het zelfhelende vermogen wordt hierdoor gestimuleerd. Er wordt gebruik gemaakt van klankschalen en andere instrumenten. De klankschalen worden op
en rondom het lichaam neergezet, kleding wordt aangehouden.

Door het aanslaan van de klankschalen ontstaat er een geluid en een trilling. Deze trilling dringt diep in het lichaam, dit bestaat voor bijna 80% uit water, wat de trilling door je lichaam geleid. Het zorg zo voor een diepe ontspanning, beter in je vel zitten, beter slapen.

-Een individuele klankmassage kost 50 euro per uur, inclusief kopje thee na afloop.

-Ademcirkels/ademsessie

Ontdek de kracht van verbonden ademen bij onze ademcirkels, of kom langs voor een individuele ademsessie. Op de aparte pagina Ademwerk vindt u hier uitgebreide informatie over.

-Drumcirkels

Met een groep mensen samen komen en spelen, verbinding maken. We spelen op sjamanendrums, muzikale ervaring is niet nodig. Vanuit een intentie laten we het geluid ontstaan, de energie stromen, totdat het langzaam weer uitdooft.
Drums zijn aanwezig, een eigen drum meenemen mag natuurlijk ook!

-Oerpunt Retraite (1 of 2 dagen)

Wil je eens een dag voor jezelf? Een dag waarin het om jouw gaat, jouw leven, jouw geluk? 

Op de Oerpunt retraite dag draait alles om jou en je vraag,  waarbij klank een belangrijk hulpmiddel is. De retraite wordt gegeven in kleine groepjes met een thema. 

Op de retraite dag bieden we een afwisselend programma met b.v. een klankmassage, meditatie, stemexpressie, dans, drumcirkel, trancereis,  of cacaoceremonie. We werken met kleine groepjes van max. 5 personen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. De dag is inclusief koffie, thee, en een lekkere lunch (ook vegetarisch), bij mooi weer heerlijk in de tuin.

Ook een individuele retraite is mogelijk, waarbij jouw vraag of thema centraal staat.

Je komt dan 1 of 2 dagen, we stellen een programma speciaal voor jou samen, je mag zelf bepalen wat je wilt doen. Een individuele retraite is al mogelijk vanaf € 150,- , inclusief lunch, informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie? Stuur even een berichtje!

 
 
E-mailen
Map
Info