Welkom bij Oerpunt!

Ben jij ook zo iemand? Die maar door blijft rennen? Eindeloos bezig blijft met dingen die je eigenlijk helemaal niet belangrijk vindt? Verlang je ook naar meer rust? Wil je ook anderen ontmoeten die bewuster bezig zijn met leven? 


Bij Oerpunt is iedereen welkom en is iedereen gelijk.
Samen gaan we op zoek naar het Oerpunt in onszelf, de plek waar je weer kracht en energie vindt. Je ware ik, zonder schil, je kern. Daar waar je dromen, talenten en verlangens liggen. Wie ben jij nu echt? Wat is voor jouw belangrijk? Wat houdt je tegen?

Wij doen dit door middel van sound-healing, vrouwencirkels, ademwerk, coaching, stemexpressie, drumcirkels. Muziek is belangrijk, de taal van het gevoel, voorbij het denken. Geluid is trilling, iedereen kent de verbindende kracht van muziek, bij een concert, feestje, begrafenis of gewoon samen thuis. Het geeft uiting aan emoties, is soms een uitlaatklep, of kan je juist diep raken.

Een Oerpunt is een plek op de wereld waar veel energie aanwezig is, een krachtplek.

Oerpunt wil dit ook zijn; een plek vol positieve energie waar je terecht kan voor ontspanning, innerlijke groei, persoonlijke ontwikkeling. Een ontmoeting met jezelf en anderen, weer verbinding maken

Wij willen mensen helpen om zich verder te ontwikkelen, blokkades te overwinnen, op een ontspannen manier. Dit kan in een groep of individueel.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking, waarin we kijken wat we voor jou kunnen betekenen.


 
E-mailen
Map
Info