Wie zijn wij?

Oerpunt is in 2021 opgericht door twee enthousiaste mensen die meer ontspanning en verbinding in de wereld willen brengen. Paul en Sylvia zijn begonnen met drumcirkels, en al snel kwam hier de sound-healing bij. Beide hebben zich verdiept in het Sjamanisme, en hebben hiervoor meerdere trainingen gevolgd.

 Even voorstellen:

                           Paul Duits

 

 

Oorspronkelijk  ben ik Timmerman, was werkzaam in DoeHetZelf winkels, Bouw, Zorg voor verstandelijk gehandicapten, Woningaanpassingen.
De Mens en zijn verhaal vind ik erg belangrijk en mooi, ik kan goed luisteren.
Ook  ben ik door mijn twee kinderen en hun problematiek anders naar de mens gaan kijken.
Sport en muziek zijn twee zaken waar ik me goed in kon uitleven.
Daar is fotografie bijgekomen, dit is sinds een jaar of tien een belangrijke uitlaatklep.
Mijn achtergrond in het lichaamswerk is vooral Sjamanistisch van aard.
De afgelopen jaren heb ik me verdiept in Mannenwerk, Mannenweekeinden, Stemexpressie, Opstellingen, Jaartraining Sjamanisme, Trancereizen, Soundhealing,
Truffelceremonies, Soul Retrieval, Stilte werk, Drumcirkels, opleiding Klankschalen massage.
Bij een aantal trainingen was ik als begeleider aanwezig, en inmiddels ben ik ook opgeleid als intuïtief ademcoach.

              Sylvia Duits-Hofland

Ik kom oorspronkelijk uit de tuinbouw, en heb gewerkte o.a. als onderwijsassistent op een VMBO. Natuur, muziek en creativiteit hebben altijd mijn interesse gehad. Door mijn twee kinderen met de nodige problemen ben ik anders gaan kijken naar hoe mensen functioneren, wat hun gelukkig maakt. Muziek en kunst hielpen mij door moeilijke tijden heen, en zijn nog steeds een bron van inspiratie. In mijn vrije tijd maak ik nu o.a. dromenvangers.
De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld door cursussen intuïtieve ontwikkeling, energetische healing, voice-dialoque, vrouwencirkels, ademsessies, klankschalen, drum workshops, stem-expressie, sjamanistische healing. Ook heb ik meegeholpen met het organiseren van vrouwencirkels.
Verder heb ik veel persoonlijke ontwikkeling cursussen gedaan waaronder Jaartraining Sjamanisme, Intuïtieve ontwikkeling, stem-expressie, voice-dialogue, energetische healing.

 

 

 
         Karin Viellard-Duits

 

Karin helpt regelmatig mee bij de activiteiten van Oerpunt.
Naast muziek is intuïtieve ontwikkeling voor mij erg belangrijk. Ik heb een paar jaar intuïtief schilderen gegeven, wat een heel kleurrijke ervaring is geweest. Woorden met helende kracht zijn een andere passie van mij. Ik heb twee jaaropleidingen gevolgd bij de I AM Academie. Ook mijn lichaam krijgt mijn bewuste aandacht, ik beoefen dagelijks yoga en kundalini.

 
E-mailen
Map
Info